List of products by brand Plastilys

Plastilys

Кофа за жива стръв 25 литра кръгла+помпа
BGN43.75
(tax incl.)
Здрава двойна кофа с метална дръжка. Вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата, капак за бърз достъп и пластмасова дръжка. Външната кофа е плътна и може да бъде използвана за различни цели. Комплектът включва и помпа, която поддържа на нивото на кислорода в кофата.
Помпа за въздух с батерия / USB
BGN18.17
(tax incl.)
Помпа за въздух предназначена за аератор на жива стръв. Моделът се захранва с 3 бр. АА батерии (не са включени в комплекта), а също и чрез USB кабел (вкл. в комплекта). .
Кофа за жива стръв литра кръгла
From BGN15.00
(tax incl.)
Удобна двойна кръгла кофа - вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата и с капак, а външната кофа е плътна, като може да се използва за различни дейности.
Кофа за жива стръв 25 литра кръгла
BGN26.25
(tax incl.)
Здрава двойна кофа с метална дръжка. Вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата, капак за бърз достъп и пластмасова дръжка. Външната кофа е плътна и може да бъде използвана за различни дейности.
Кофа за жива стръв 7 литра
BGN11.25
(tax incl.)
Удобна двойна овална кофа - вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата и с капак, а външната кофа е плътна, като може да се използва за различни дейности. Дръжките и на двете кофи са пластмасови.
Помпа за въздух с 4 вида захранване - APAA4
BGN35.67
(tax incl.)
Помпа за въздух предназначена за аератор на жива стръв. Моделът се захранва с: - 3бр. АА батерии (не са ключени в комплекта); - Чрез USB кабел (вкл. в комплекта); - Адаптер 12V към запалка на кола (вкл. в комплекта); - Кабел с преходник и щипки за закачане към акумулатор (вкл. в комплекта); - Кабел с адаптер към електрическата мрежа (вкл. в комплекта).
Помпа за жива рибка
BGN10.75
(tax incl.)
Помпа, с която да аерирате водата в съда, в който държите рибки за стръв или уловени риби. работи с 2 батерии LR20, които не са включени в комплекта.