New products

Лепило за изкуствени мухи UV
BGN7.92
(tax incl.)
Революционно UV лепило за изкуствени мухи, което е невероятно мощно и спомага за постигане на изключително реалистичното движение на мухата. Под въздействието на UV лъчи лепилото изсъхва много бързо и ефективно. Продуктът се предлага в различни цветове и в стъклено бурканче с вместимост 10 ml.Революционно UV лепило за изкуствени мухи, което е невероятно мощно и спомага за постигане на изключително реалистичното движение на мухата. Под въздействието на UV лъчи лепилото изсъхва много бързо и ефективно. Продуктът се предлага в различни цветове и в стъклено бурканче с вместимост 10 ml.
Edges игла Nut/Pellet Drill 1.5mm
BGN10.83
(tax incl.)
Иглата е с диаметър 1.5 мм и е идеална за пробиване на прецизни дупки през центъра на всякаква по-твърда стръв от пелети за пъстърва до изсушени топчета и плуващи пелети.
Edges вирбели kwik change swivels
BGN8.17
(tax incl.)
Когато Kwik Change Swivels се ползват в комбинация с Anti Tangle Sleeves, позволяват на риболовеца да сменя монтажа или PVA чорапчето мигновено.Когато Kwik Change Swivels се ползват в комбинация с Anti Tangle Sleeves, позволяват на риболовеца да сменя монтажа или PVA чорапчето мигновено.
Edges монтаж slik lead clip + pegs Khaki
BGN8.17
(tax incl.)
Fox Slik Lead Clips са подобрена версия на Lead Clip и отново включват T-bar болтчето, което фиксира 10-ти размер вирбел. Задната част на клип-а не е назъбена, което подсигурява лесното плъзгане на tail rubber-a, а същевременно и на оловото.Fox Slik Lead Clips са подобрена версия на Lead Clip и отново включват T-bar болтчето, което фиксира 10-ти размер вирбел. Задната част на клип-а не е назъбена, което подсигурява лесното плъзгане на tail rubber-a, а същевременно и на оловото.
Несесер Fox R-Series Accessory Bag Medium
BGN21.25
(tax incl.)
Практичен несесер за риболовни аксесоари, изработен от висококачествени материали. Перфектен за съхранение на монтажи, SPOD ракети и други основни аксесоари. Характеристики: - Нова високотехнологична и водоустойчива 400 denier полиестерна материя; - Високоустойчиви 10 милиметрови ципове, осигуряващи изключителна надеждност; - Не заема място и лесно се събира в риболовен сак; - Върешен джоб от мрежеста материя, снабден с цип; - Външна материя - 100% Polyester; - Подплата и пълнеж - 100% Polyethylene; - Вътрешна облицовка - 100% Polyester. *Съдържанието от снимката не е включено.  
Несесер Fox R-Series Accessory Bag - Small
BGN19.58
(tax incl.)
Практичен несесер за риболовни аксесоари от серията на Fox - R-Series Accessory Bag, който е изработен от висококачествени материали. Перфектен за съхранение на монтажи, SPOD ракети и други основни аксесоари. Основни характеристики: Нова високотехнологична и водоустойчива 400 denier полиестерна материя; Високоустойчиви 10 милиметрови ципове, осигуряващи изключителна надеждност; Не заема място и лесно се събира в риболовен сак; Външна материя - 100% Polyester; Подплата и пълнеж - 100% Polyethylene; Вътрешна облицовка - 100% Polyester. *Продуктът се продава без аксесоарите в него.
Калъф Camo lite Single rod jacket
BGN82.50
(tax incl.)
Здрав единичен калъф със следните характеристики: - Разработен за пренос и съхранение на една сглобена въдица; - Кройка позволяваща съхранение на голяма макара и водачи до 50мм; - 500 denier полиестер; - Високоустйчиви двойни ципове; - Камуфлажен десен.Здрав единичен калъф със следните характеристики: - Разработен за пренос и съхранение на една сглобена въдица; - Кройка позволяваща съхранение на голяма макара и водачи до 50мм; - 500 denier полиестер; - Високоустйчиви двойни ципове; - Камуфлажен десен.
Чанта за спининг с 2 кутии FilStar KK 321 - Sling Bag
BGN51.67
(tax incl.)
FilStar KK 321 е практична Sling Bag чанта за спининг риболов, която е оборудвана с два броя кутии - SF360 и SF361, чиито размери размери са 27x17x4.30 см. Моделът предлага изключително удобен вариант за достъп до вашите принадлежности по време на риболовна сесия, отделенията лесно и бързо се преместват от гърба на гърдите и може да ползвате съдържанието от кутиите без да е необходимо да сваляте чантата. Изработена е от качествени материали, а комбинацията от цвят каки и камуфлажен десен дава визия, пасваща перфектно на риболовния стил. Характеристики: Две основни отделения с вградени кутии за риболовни принадлежности - SF360 и SF361 (27x17x4.30 см). В едното основно отделение е вграден голям мрежест джоб с цип. Всяко от основните отделения е с размери - 23х30х8 см.  Висококачествени двойни ципове с лого Filstar. Широка, регулируема пезрамка с добавени два допълнителни джоба с цип закопчаване. Халка за закачане на аксесоар. Мека мрежеста материя в зоните на допир с тялото, осугиуряваща добра вентилация. Кутиите са фиксирани здраво с велкро платки. Всяка кутия е снабдена с по 10 бр. сменяеми разделители и множество позиции за фиксирането им. Комбинация от цвят каки и камуфлажен десен.  FilStar KK 321 е практична Sling Bag чанта за спининг риболов, която е оборудвана с два броя кутии - SF360 и SF361, чиито размери размери са 27x17x4.30 см. Моделът предлага изключително удобен вариант за достъп до вашите принадлежности по време на риболовна сесия, отделенията лесно и бързо се преместват от гърба на гърдите и може да ползвате съдържанието от кутиите без да е необходимо да сваляте чантата. Изработена е от качествени материали, а комбинацията от цвят каки и камуфлажен десен дава визия, пасваща перфектно на риболовния стил. Характеристики: Две основни отделения с вградени кутии за риболовни принадлежности - SF360 и SF361 (27x17x4.30 см). В едното основно отделение е вграден голям мрежест джоб с цип. Всяко от основните отделения е с размери - 23х30х8 см.  Висококачествени двойни ципове с лого Filstar. Широка, регулируема пезрамка с добавени два допълнителни джоба с цип закопчаване. Халка за закачане на аксесоар. Мека мрежеста материя в зоните на допир с тялото, осугиуряваща добра вентилация. Кутиите са фиксирани здраво с велкро платки. Всяка кутия е снабдена с по 10 бр. сменяеми разделители и множество позиции за фиксирането им. Комбинация от цвят каки и камуфлажен десен.  
Вирбели Fox Edges Kwik Change Heli Swivels
BGN7.75
(tax incl.)
Комплект от 10 броя размер 7 вирбели Fox Edges Kwik Change Heli Swivels, които са отличен избор при монтаж Helicopter Rigs, а също и за монтаж Ronnie/Spinner rigs. Моделът притежава покритие, което минимизира отблясъците.Комплект от 10 броя размер 7 вирбели Fox Edges Kwik Change Heli Swivels, които са отличен избор при монтаж Helicopter Rigs, а също и за монтаж Ronnie/Spinner rigs. Моделът притежава покритие, което минимизира отблясъците.
Чанта за спининг FilStar KK 322
BGN28.50
(tax incl.)
Спининг чанта за носене на кръста, предлагаща интелигентни решения за съхранение и достъп до вашите риболовни принадлежности. Изработена е от качествени материали, като двете основни отделения имат винилова облицовка отвътре и предпазват от влага. Комбинацията от цвят каки и камуфлажен десен дава на продукта перфекна визия, пасваща на риболовния стил. Характеристики: Две основни отделения с облицовка от винил, като по-голямото разполага с вътрешен джоб с цип. Висококачествени двойни ципове с лого Filstar. Допълнителни странични джобове за бърз достъп - единият с капаче и велкро закопчаване, а другия мрежест с ластик. Регулируема пезрамка за носене през рамо, снабдена със здрави карабинери. Регулируема пезрамка за носене на кръста, снабдена с удобно клик закопчаване. На презрамката за кръст има добавени джоб с цип и вложки за инструменти. Мека мрежеста материя в зоните на допир с тялото, осугиуряваща добра вентилация. Размери на основните отделения: 25х16х10 см; 23х14х5 см.  Спининг чанта за носене на кръста, предлагаща интелигентни решения за съхранение и достъп до вашите риболовни принадлежности. Изработена е от качествени материали, като двете основни отделения имат винилова облицовка отвътре и предпазват от влага. Комбинацията от цвят каки и камуфлажен десен дава на продукта перфекна визия, пасваща на риболовния стил. Характеристики: Две основни отделения с облицовка от винил, като по-голямото разполага с вътрешен джоб с цип. Висококачествени двойни ципове с лого Filstar. Допълнителни странични джобове за бърз достъп - единият с капаче и велкро закопчаване, а другия мрежест с ластик. Регулируема пезрамка за носене през рамо, снабдена със здрави карабинери. Регулируема пезрамка за носене на кръста, снабдена с удобно клик закопчаване. На презрамката за кръст има добавени джоб с цип и вложки за инструменти. Мека мрежеста материя в зоните на допир с тялото, осугиуряваща добра вентилация. Размери на основните отделения: 25х16х10 см; 23х14х5 см.  
Комплект Fox Rage Winter Suit
BGN329.17
(tax incl.)
Комплект от гащеризон и яке, специално разработен за риболов с примамки във студено време. Изработен от водоустойчива, дишаща материя, комплектът предпазва от дъжд, вятър, като едновременно с това задържа топлината на тялото. Осигуряващ лекота в движенията при кастинг, комплектът е перфектно решение за риболов през зимата или в дни с неблагоприятни атмосферни условия. Характеристики Материя: - Водоустойчиво PU покритие - 5000мм воден стълб; - 3000гр - 24 часа дишаемост на материята; - Външен слой -100% найлон; - Топлинна изолация; - 100% полиестер. За якето: - Разполага с регулируема качулка с козирка, която може лесно да се премахва и слага; - Мека вътрешна подплата при яката; - Вътрешен джоб с цип; - Два външни джоба с ципове; - Двупосочен цип с лепенки по цялата дължина; - Регулируеми маншети; - Термоизолация. За гащеризона: - Еластични презрамки с катарами за бързо събличане и обличане; - Еластична талия; - Два външни джоба с ципове; - Двупосочен главен цип на гащеризона; - Цип в долната част на крачола и регулируеми велкро лепенки; - Термоизолация.Комплект от гащеризон и яке, специално разработен за риболов с примамки във студено време. Изработен от водоустойчива, дишаща материя, комплектът предпазва от дъжд, вятър, като едновременно с това задържа топлината на тялото. Осигуряващ лекота в движенията при кастинг, комплектът е перфектно решение за риболов през зимата или в дни с неблагоприятни атмосферни условия. Характеристики Материя: - Водоустойчиво PU покритие - 5000мм воден стълб; - 3000гр - 24 часа дишаемост на материята; - Външен слой -100% найлон; - Топлинна изолация; - 100% полиестер. За якето: - Разполага с регулируема качулка с козирка, която може лесно да се премахва и слага; - Мека вътрешна подплата при яката; - Вътрешен джоб с цип; - Два външни джоба с ципове; - Двупосочен цип с лепенки по цялата дължина; - Регулируеми маншети; - Термоизолация. За гащеризона: - Еластични презрамки с катарами за бързо събличане и обличане; - Еластична талия; - Два външни джоба с ципове; - Двупосочен главен цип на гащеризона; - Цип в долната част на крачола и регулируеми велкро лепенки; - Термоизолация.