Глави за туистер TP PLANANTE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

-BGN5.23New

Глави за туистер TP PLANANTE

Главата придава на примамката хаотична игра, която предизвиква нетърпеливи атаки.Главата придава на примамката хаотична игра, която предизвиква нетърпеливи атаки.
BGN2.02 (tax incl.) BGN7.25 - BGN5.23 BGN2.02 (tax excl.)
Tax included

Description

Data sheet

932853
Image код Тегло, гр Брой в опаковка L, см Размер кука Price Add to cart
- 932853 20 3 3.0 3/0 BGN7.25 BGN2.02 Tax incl.
add_circle add to cart