Списък на продуктите с марка Dynamite Baits

Dynamite Baits

Атрактант DB - The Source Liquid Attractant
23,90 лв.
(с данък)
Има един вид протеинови топчета, които нямат нужда от представяне - The Source. През последните няколко години те са известни като топчета номер едно в Европа. Течният ароматизатор The Source е създаден от същите съставки - един отличен избор, ако желаете да придадете аромата на The Source на всяка една стръв.
Атрактант DB Liquid Attractant
От 20,80 лв.
(с данък)
Атрактантът на Dynamite Baits е изключително успешна добавка, която съдържа натурални съставки, включително рибни масла и е идеална за подсилване на топчета, подхранки и миксове за Spod или PVA. Съдържа водоразтворими хранителни стимуланти и аминокиселини, които създават ароматна бомба във водата. Атрактант Dynamite Baits Spicy Shrimp & Prawn е с аромат на люта скарида. Атрактант Dynamite Baits Hot Fish & GLM е с аромат на люта риба и зеленоуста мида. Атрактант Dynamite Baits Mulberry Plum е с аромат на черница и слива.
Атрактант DB Pellet Soak F1 Cool Water
16,00 лв.
(с данък)
Атрактантът е идеален при риболов на шаранови риби в студени, дори зимни води. Добавя сладък вкус и по-светъл цвят към захранката или пелетите, което прави рибите по-малко подозрителни. Добавя се директно към стръвта, за да се подобрят вкусовите ѝ качества.
Атрактант DB Premium Liquid Carp Food
От 28,90 лв.
(с данък)
Атрактант DB Premium Liquid Carp Food е качествен течен атрактант с богато съдържание на аминокиселини, натурални съставки и протеини. Той е идеален за целогодишна употреба при добавяне в минерални смеси или за овлажняване на бойлита и пелети. Препоръчителна доза за добавка към водата, с която ще овлажнявате 1 кг. бойлита или подхранваща смес е 50мл.
Атрактант DB ULTRA-BITE Pheromones
От 22,60 лв.
(с данък)
Ultra-bite Pheromone е атрактант, лабораторно проектиран да привлича повече риба в желания от вас район. Атрактантът силно стимулира апетита на рибите, имитирайки хранителния им хормон. Добавете към бойлита, пелети и сухи смеси.
Атрактант DB ULTRA-BITE Pheromones - aplicator
22,60 лв.
(с данък)
Ultra-bite Pheromone е атрактант, лабораторно проектиран да привлича повече риба в желания от вас район. Атрактантът силно стимулира апетита на рибите, имитирайки хранителния им хормон. Опаковката е снабдена с апликатор за намазване на примамки като силикони, воблери, блесни и жива стръв. Съдържанието на опаковката е достатъчно за приблизително 150 апликации.
Атрактант Evolution Oils
15,30 лв.
(с данък)
Атрактанти Evolution Oils на марката Dynamite Baits са нов продукт за 2019 година. Това са течни масла създадени на базата на семена и добавени утвърдени аромати, които няма да бъдат подминати от шарана. В зависимост от избрания вид може да използвате маслото, за да подсилите аромата на своите топчета, пелети или друга стръв, като използвате продукта при всякакви риболовни условия и температури. Предлага се в 300 милилитрова бутилка със сваляща се тясна капачка за лесно инжектиране на маслото в PVA торби. Основни характеристики на отделните аромати: Аромат Tuna - съдържа натурални рибни масла, богати на Омега-3; Аромат Krill - съдържа натурални рибни масла, както и добавка брашно от истински атлантически крил; Аромат Robin Red - съдържа натурални масла; Аромат Smoked Salmon - съдържа натурални рибни масла, богати на Омега-3; Аромат Citrus - съдържа масла и ароматизатори; Аромат Monster Tiger - съдържа натурални масла; Аромат Hemp - съдържа натурални масла.
Атрактант Fish Gutz Feeding Trigger
12,60 лв.
(с данък)
Fish Gutz Feeding Trigger на Dynamite Baits е познат като един от най-мощните и ефективни атрактанти. Течността има много специфична и уникална миризма, поради което всеки риболовец, който някога е отварял бутилката няма да я сбърка. Ефективността на атрактанта е много голяма и само с едно малко потапяне на стръвта може да постигнете резултат, който ще надмине очакванията ви. Подходящ е за използване целогодишно, но показва пълния си потенциал в зимните месеци, когато водата е студена и оцветена. Основни характеристики: Изключително мощен атрактант; Силно концентрирана формула; Стимулира храненето на рибата; Особено ефективен в студени води.
Готов стик микс DB Xtra Active Stick Mix
16,90 лв.
(с данък)
Готов за ползване с PVA продукти стик микс. Миксът притежава стимуланти и атрактанти с висока хранителна стойност, които привличат и задържат рибите в хранителното петно. Може да се използва и в миксове за фидер или spod/spomb микс, ако се наложи. Предлага се в удобна за отваряне и затваряне кутия.
Дип DB Robin Red Boosted Hookbait Dip
30,30 лв.
(с данък)
Robin Red Boosted Hookbait Dip притежава силен и неустоим аромат, който със сигурност ще привлече повече риба към вашата стръв. Продукт е перфектен за овкусяване na топчета и Carp пелети и освен това е съвместим с PVA матриали. За да се гарантира дълготрайното действие e препоръчително да потапяте стръвта в дипа, като я оставяте да престои от 5 до 30 минути.
Дип DB Sea Liquid Attractant
17,60 лв.
(с данък)
Серията Sea на Dynamite Baits е разработена специално за средиземноморски риболов. Перфектна е за всички видове кефалови риби (кефал, платерина, илария), както и за различните видове sea bream. Атрактантът се предлага с аромати Cheese и Shrimp&Sardine.