Списък на продуктите с марка Frichy

Frichy

Връзвачка за PR възел Frichy
91,00 лв.
(с данък)
Чудесен инструмент за свързване на вашето плетено влакно към повод, осигуряващ изключителна здравина на връзката. Харктеристики: - Инструмент за направата на PR възли; - Изработен от неръждаема стомана; - Ергономичен и компактен дизайн; - Снабден с регулируем диск, гарантиращ перфектно движение; - Тръбичка от високоустойчива стомана.
Калъф за клещи FRICHY - X90
14,70 лв.
(с данък)
Функционален калъф за съхранение на Frichy клещи, който може да се върти на 360 градуса, за да се закрепи стабилно в желаната позиция на колана. Има здрав алуминиев карабинер и разтеглива спирала, с която клещите ви ще бъдат винаги достъпни.
Канджа Алум. Frichy - X35A
89,60 лв.
(с данък)
Канджа Frichy, отличаваща се с перфектен дизайн. Характеристики: Лека и здрава дръжка, изработена от алуминий с авиационен клас, устойчива на влиянието на солената вода; Висококачествена кука от неръждаема стомана, която има режещ край; Противоплъзгащ EVA захват.
Кантар - щипка Lip Grip FRICHY - X31-RD
81,90 лв.
(с данък)
Щипка-кантар за захващане на улова, която е изработена за лесна работа с една ръка. Притежава противохлъзгащо гумирано покритие на дръжката. Разполага с вграден кантар с мерни единици в килограми и либри.
Кантар-щипка FRICHY - X32-GM
58,80 лв.
(с данък)
FRICHY щипка с вграден кантар за лесно и сигурно вадене на трофейни риби. Един много практичен и полезен аксесоар за бързо измерване теглото на риби, който намира отлично приложение при Catch&Release риболов. Изработен е от неръждаема стомана, а челюстите са с тефлоново покритие. Снабден е с връзка за лесно взимане и съхранение. Размер - 255мм. Капацитет на кантара - 18кг.
Клещи Frichy - CX01
23,70 лв.
(с данък)
Универсални риболовни клещи с ергономичен дизайн. Характеристики: - Подходящи за кримповане, разделяне на split ring и рязане на плетено влакно; - Изработени от CR-V кована стомана; - Корозо-устойчиво покритие; - Дължина 178мм.
Клещи Frichy Stainless Steel - CX07-6
46,20 лв.
(с данък)
Модел Frichy CX07-6 е изработен от неръждаема стомана за гарантирана здравина и издръжливост при сладководен риболов. Моделът е с мултифункционални челюсти подходящи за кримповане, разделяне на split ring, рязане на плетено влакно. Клещите са със специално покритие, което е устойчиво на корозия. Усещат се леки и удобни по време на употреба, предлагат се в калъфче за съхранение и транспортиране. Размер - 7"/178 mm.
Клещи Алум. FRICHY - FLG10
83,30 лв.
119,00 лв. -35,70 лв.
(с данък)
Използването на тези клещи е изключително лесно – отварят се и се затварят само с палеца. Алуминиевата конструкция е CNC обработена. Захващащата част е изработена от 70+ HRC волфрамов карбид. Подходяща е за използване както при сладководен, така и при соленоводен риболов.
Клещи Алум. FRICHY - FPMD09F
44,80 лв.
(с данък)
Характеристики: - CNC machined алуминиева конструкция; - Челюсти от неръждаема стомана, които са сменяеми; - Резачки от волфрамов карбид, идеални за рязане на плетено влакно или монофил; - Малки и удобни за употреба; - Размер - 140mm ; - Тегло - 65g. Предлагат се в три цвята - черен, син и червен.
Клещи Алум. FRICHY - FPMF06F
44,80 лв.
(с данък)
Модел FRICHY - FPMF06F са с алуминиева конструкция с допълнителна CNC обработка. Челюстите са от неръждаема стомана (SUS420J2) и са сменяеми. Резачки от волфрамов карбид с твърдост до 70+ HRC, идеални за рязане на плетено влакно или монофил. Компактни и удобни за употреба благодарение на своята ергономична дръжка. Към клещите има включен и калъф за съхранение. Дължина - 140mm Тегло - 65g
Клещи Алум. FRICHY - X11
82,60 лв.
(с данък)
Характеристики: - CNC machined алуминиева конструкция; - Челюсти от неръждаема стомана; - Резачки от волфрамов карбид, идеални за рязане на плетено влакно или монофил; - Удобни дръжки с пружина; - Анти-хлъзгащи гумени покрития на дръжките; - Тефлоново покритие на челюстите против въздействие от солена вода; - Подходящи за захващане на влакно, рязане на влакно, разделяне на split ring, кримповане на поводи и втулки и други предназначения; - Размер - 16 см; - Тегло - 85 гр.