Списък на продуктите с марка Preston Innovations

Preston Innovations

Бърза връзка Preston ICS Quick Change Beads
8,80 лв.
(с данък)
Preston ICS Quick Change Beads са бързи връзки, с които може лесно и бързо да подмените своя повод. Preston ICS Quick Change Beads е част от гамата продукти ICS и добавя още по-голяма гъвкавост към тази широка серия от взаимозаменяеми фидери и аксесоари.
Въдица Carbonactive Supera Feeder
505,00 лв.
(с данък)
Серията въдици Carbonactive Supera на популяния бранд Preston Innovations, се характеризира с безкомпромисно качество и перфектно представяне. Карбоновата бланка на Supera се огъва безпроблемно и дава страхотно усещане по време на борба, като същевременно запазва отличната способност за кастинг. Дизайнът на ръкохватката, подобрява лекотата при игра и осигурява перфектен захват за замятане. Комплектът включва 3 броя цветни карбонови връхчета с различна якост.
Въдица Dutch Master Sentient Feeder Rod
480,00 лв.
(с данък)
Модел пръчка Preston Innovations Dutch Master Sentient е създадена с помощта на холандския риболовец на фидер Arnout Van Der Stadt. При изработката на пръчката са използвани всички технологични иновации, за да се запази чувствителността на бланката без да се направи компромис с кастинг способностите на пръчката. Дръжката на пръчката е коркова и моделът е снабден с четири броя карбонови върха: DMS/TIP01 - 1/2oz Ultra Light (Бял) DMS/TIP02 - 3/4oz Light (Червен) DMS/TIP03 - 1oz Medium-Light (Оранжев) DMS/TIP04 - 1.5oz Medium (Жълт)
Въдица Monster Feeder 11ft Medium Light - 50g
322,50 лв.
(с данък)
Monster 11ft 6ins Medium-Light е отлична въдица, която изцяло покрива изискванията на съвременния фидер риболов. Пекфектна за кастинг на около 50м с хранилка до 50гр. Силната бланка позволява риболов на платика както във водоеми, така и в бавнотечащи реки. Въдицата се доставя в комплект с три броя карбонови връчета с диаметър 2,5мм. Храктеристики: - Дължина: 11’ 6’’ (3.45m); - Тегло: 189гр; - Влакно: 3-6lbr; - Водачи: 15бр; - Материал на дръжката: Корк и EVA.
Глава за кеп Latex Carp Net
56,00 лв.
(с данък)
Глава за кеп Latex Carp Net, която се отличава със своята здравина на рамката, надеждна конструкция и удобство при използване по време на риболовен излет. Главата се плъзга без проблем по водата и позволява лесното загребване.
Закачалка за кука Preston Rig Hook Ups
6,50 лв.
(с данък)
Preston Rig Hook Ups се предлага в опаковка с 8 броя закачалки за кука, които са налични в два размера (по четири броя от всеки размер). Закачалката за кука може да се позиционира в горната част на върховата секция, като по този начин ще поставите своята кука без да е необходимо ластикът да бъде обтегнат (под напрежение), която ще го съхрани и ще увеличи неговия живот на експлоатация.
Инструмент за клупове Preston Floater Loop Sizer
4,60 лв.
(с данък)
Preston Floater Loop Sizer разполага с четири оразмерителя за направа на клупове: 8мм, 10мм, 12мм и 15мм. С този инструмент лесно ще може да правите еднакви примки с избран от вас размер. Моделът е изработен от плаваща пластмаса и трудно би могло да го загубите във водата.