Списък на продуктите с марка Sufix

Sufix

Sufix Jigging Braid
От 21,40 лв.
(с данък)
Това влакно е специално създадено за връзка с куката за всякакви видове вертикален джиг. Плетеното влакно е изключително здраво и абразоустойчиво. Кухата сърцевина и начина на оплетка на нишките позволяват лесна манипулация с куката. *Опаковката включва и игла. Как да направим безвъзлова връзка с куката: 1. Отрежете около 12 см от влакното. Вкарайте иглата през центъра му и я изкарайте през стената. 2. Захванете влакното с иглата около 5 мм преди края му и го вкарайте в сърцевината на влакното. 3. Дърпайте обратно иглата, докато краят не излезе отвън и сте постигнали желаната примка. 4. Внимателно промушете flat head или eyed кука през влакното от идеалната позиция. 5. Завъртете куката и я обърнете на 180° и издърпайте върха през другата стена на влакното. 6. Направете поне 6 навивки с тънък конец около влакното и куката, като завържете двата края – мухарски възел. Подсигурете куката, като сложите няколко капки секундно лепило върху конеца. Дръжте куката фиксирана през целия процес.
Sufix Key Lime IGFA
98,00 лв.
(с данък)
Sufix Key lime IGFA притежава всички качества, гарантиращи висока производителност в състезателния риболовен клас: - Отговаряща на стандартите на IGFA якост на опън; - Екстремна устойчивост на износване при ожесточена борба с големи екземпляри; - Висока устойчивост на възела и способност за абсорбиране на удари при внезапни атаки от страна на рибата.
Sufix Super 21 Fluorocarbon
От 15,30 лв.
(с данък)
Sufix Super 21 FC Castable Fluorocarbon е почти невидимо във водата, което го прави идеално за потайни презентации. Флуорокарбоновото влакно е изключително устойчиво на абразия и издръжливо на риболов на места, където има твърди структури и здрави риби. Въпреки това, влакното остава достатъчно еластично за перфектен кастинг.
Ледкор Sufix Heavy Core
19,50 лв.
(с данък)
Брилянтен и иновативен ледкор с тънък диаметър. За разлика от традиционните ледкор сърцевината на Sufix Heavy Core е направена от нетоксична метална сплав за утежняване. По този начин повода потъва бързо и няма неблагоприятно въздействие върху водната среда. Стегнатата оплетка на Heavy Core намалява съпротивлението с водата и позволява перфектна презентация на стръвта по контурите на дъното. Лесен е за снаждане при прилагането на различни видове монтажи. Можете да прочетете всички статии за Sufix на нашия блог ТУК.
Ледкор Sufix Heavy Core Camo
17,60 лв.
(с данък)
Брилянтен и иновативен ледкор с тънък диаметър. За разлика от традиционните ледкор влакна сърцевината на Sufix Heavy Core е направена от нетоксична метална сплав за утежняване. По този начин ледкорът потъва бързо и няма неблагоприятно въздействие върху водната среда. Стегнатата оплетка на Heavy Core намалява съпротивлението с водата и позволява перфектна презентация на стръвта по контурите на дъното. Наред с това, камуфлажният цвят на повода го прави почти невидим на дъното за рибите. Лесен е за снаждане при прилагането на различни видове монтажи. Можете да прочетете всички статии за Sufix на нашия блог ТУК.
Монофилно влакно Sufix Advance
От 47,60 лв.
(с данък)
Sufix прави революция в производството на монофилни влакна, като комбинира HMPE молекули с найлон при производството на Sufix Advance. HMPE молекулите съставляват този материал, който се използва при направата на плетените супервлакна. Това прави Advance изключително абразоустойчиво и с невероятно малка разтегливост монофилно влакно, което същевременно е и много гъвкаво и чувствително – комбинация, която почти не е срещана при монофилните влакна. HMPE молекулите в комбинация с полиамидите създават издръжлив външен слой на влакното, който осигурява върховна защита. Влакното е перфектен избор за прецизна презентация и издръжливост без компромиси.
Монофилно влакно Sufix English Match
6,90 лв.
(с данък)
Превъзходен потъващ монофил за основна линия при риболов на мач. Sufix English Match предлага повишена здравина на възел и отлична абразионна устойчивост спрямо други конкурентни монофилни влакна. Притежава понижена еластичност, което води до по-добра чувствителност. Цвят – бургундско червено. Можете да прочетете всички статии за Sufix на нашия блог ТУК.
Монофилно влакно Sufix Feeder Mono
От 8,14 лв.
11,61 лв. -3,47 лв.
(с данък)
Здраво, гъвкаво влакно, което е устойчиво на абразия, предлага здравина на възела и потъва бързо. Ниската еластичност осигурява по-добра чувствителност и редуцира времето за монтаж на куката. Можете да прочетете всички статии за Sufix на нашия блог ТУК.
Монофилно влакно Sufix Super 21
От 8,00 лв.
(с данък)
Една от основните характеристики на Sufix Super 21 е ниската разтегливост на влакното – средно само 21%, което го прави с около 40% по-малко разтегливо от масовите монофилни влакна. Освен това влакното е изключително издръжливо на опън, резки промени в посоката и възли. Здравината е постигната благодарение на дългите молекулярни връзки и устойчивостта, достигнати по време на специфичния процес Advanced Tempering Process. Максималната чувствителност, която влакното осигурява, позволява изключителен контрол върху примамката, като се усещат дори съвсем леките побутвания на рибите. Можете да прочетете всички статии за Sufix на нашия блог ТУК.
Плетено влакно Sufix 131 Braid
От 83,00 лв.
(с данък)
Sufix 131 Braid е сред най-надеждните влакна на пазара и не случайно е победител в категорията "Ново влакно" от Efftex 2018. Продуктът е изграден от 13 нишки (12 HMPE нишки + 1 GORE® Performance Fibre сърцевина), това гарантира здрава и гладка конструкция без слаби точки. Sufix 131 Braid се отличава с много висока здравина на възел и абразивна устойчивост, а също и висока надеждност при борба с големи риби.
Плетено влакно Sufix 832 - Multicolour
От 100,80 лв.
(с данък)
Световноизвестното влакно сега в multocolour предложение: - Прецизната технология на оплитане R8 осигурява изключителна здравина, кръгъл профил и равномерна плътност; - Влакното е изработено от 8 нишки (7 Dyneema® + 1 GORE® Performance Fiber) сплетени в 32 навивки на всеки 2.5 см; - GORE® Performance нишката подобрява устойчивостта на абразия, увеличава кастинговата дистанция и точност и намалява вибрациите по влакното; - Dyneema нишките осигуряват по-голяма здравина и чувствителност, репелентна защита и по-малък диаметър.