Списък на продуктите с марка Tailwalk

Tailwalk

Tailwalk Ajist SSD Въдица
От 460,00 лв.
(с данък)
Въдицата, с която ще преоткриете същността на микро джиг риболова. Тя предлага изключителна чувствителност, пъргавина, както и несравнима лекота, постигната благодарение на качествените елементи, които я изграждат. Плътният връх ви дава свобода и възможност, с лекота, да презентирате дори най-малите и леки примамки по невероятен начин !
Tailwalk Ajist TZ
От 760,00 лв.
(с данък)
Tailwalk Ajist TZ е един от флагманите на марката и стане ли въпрос за ненадмината чувствителност, изключитела лекота, перфектен баланс и класни компоненти, тя просто няма аналог. Това е абсолютният фаворит по чувствителност и проводимост на сигнала при ултра лайт въдиците. Оборудвана с най-висок клас карбон и компоненти, торзитни водачи на Fuji и макародържач Fuji.
Tailwalk EGinn Въдица
От 520,00 лв.
(с данък)
Невероятен финес и изключителен запас от мощност - това е Tailwalk Eginn. Прецизна кръстосана карбонова оплетка по продължение на цялата бланка ви гарантира здравина и сила дори при натоварване от големи риби. Риболовът на бяла риба, костур, щука и много видове морски хищници е лесна задача за тази въдица. Усъвършенстваният и стилен дизайн на пръчката прави ловенето с нея истинско удоволствие.
Tailwalk Elan Wide Power 71BL - Left Handle
360,00 лв.
(с данък)
Elan Wide Power 71BL  е мултипликатор с приложение в слоу джиггинг риболова. Страхотна мощ на аванса до 12 кг и побиращ влакно ПЕ 1.5 - 300 метра. Макарата е конструирана специално за употреба в солена вода с изцяло антикорозионни елементи, както и удобна едноделна дръжка.   Модел Тегло (гр.) Лагери Предав. число Капацитет (PE/m) Обиране (см/1 оборот)  Wide Power 71BL 306 4+1 7.1:1  3 / 200 87