Шапки

Да отидеш на риба без шапка е нещо, което никой сериозен рибар не си позволява. От слънце, вятър или студ, шапката пази главата ни и ни позволява да останем по-дълго на вода. 

Рибарските шапки са много и различни и всеки може да си избере според сезона, предпочитанията си и конкретната ситуация. 

Летни шапки

През лятото най-подходящите шапки за риболов са тези с козирка или с периферия. Те предпазват не само главата, но и очите, така че заедно с добър чифт слънчеви очила ще ви осигурят нужния комфорт. Ако изберете такива с мрежа, и от лека, бързосъхнеща материя ще се чувствате най-комфортно през горещите дни.

Зимни шапки

Известен факт е, че тялото губи най-много топлина през главата. Тук е ролята на зимната шапка за рибоолов– тя трябва да защитава главата, за да можем да останем за риба възможно най-дълго и в най-студените дни. Зимните шапки са както класически модели тип beanie, така и подплатени шапки с козирка и евентуално наушници към тях. Шапките са изработени от топли и плътни материи, за да спират вятъра и да запазят телесната топлина  – вълна, акрил, полар и различни съвременни материали, разработени за максимална защита. 

Шапки се предлагат навсякъде, но тук идва удоволствието да носиш шапка с лого на любимата си марка. При нас ще намерите шапки на повечето световни марки за риболовно оборудване, от които да изберете своята.

Бъфове и бандани

Бъфовете и банданите са много удобни аксесоари, които защитават както врата, така и лицето от атмосферните условия. За лятото бъфовете с UV защита предпазват от слънчево изгаряне, а през зимата плътните и топли бандани защитават от студ и вятър.  Ако все още нямате такъв аксесоар, съветваме ви да опитате – никога вече няма да тръгнете за риба без него.

На Piranite.com ще намерите богат избор от шапки, бандани и бъфове на водещи световни марки като Rapala, Savage Gear, Fox, Filstar и много други на топ цени. Изберете своите и си осигурете вълнуващи риболовни преживявания.

Ако имате нужда от помощ в избора на най-подходящите за вас продукти, ние с удоволствие ще ви съдействаме.

Шапка Westin Texas Trucker Cap
28,80 лв.
(с данък)
Шапка Westin Texas Trucker Cap предлага стилна комбинация между цветове и класически дизайн на шапка с козирка. Моделът се предлага в един универсален размер, като има опция за регулиране на ширината.
Бъф летен VMC Buff Summer
100,00 лв.
(с данък)
Бандана от култовата марка Buff, отличаваща се с атрактивен десен и лого на всеизвестния риболовен бранд VMC. Универсално допълнение към вашето риболовно облекло, подходящо за топлите месеци. Има мног...
Бандана Westin Warm Gaiter
33,50 лв.
(с данък)
Бандана Westin Warm Gaiter ще ви осигури нужната защита по време на студените риболовни дни или други дейности сред природата. Дизайнът е изчистен и представлява комбинация от черно и сиво. Основни...