Шарански пръчки

Въдица Tribal TX-1A - 3pcs
194,60 лв.
(с данък)
Tribal TX-1A е шаранска пръчка с тънка карбонова бланка, която има перфектна крива на огъване и голям запас от здравина. Въдицата се отличава с чувствителен връх, така че може да усетите всяко слабо ухапване, а също и перфектен кастинг на големи разстояния. Tribal TX-1A е оборудвана с Shimano SS Hardlite водачи, Shimano DPS макародържач (Carp & Big Pit макари) и удобна каучукова дръжка.
Въдица Tribal TX-1A Intensity
189,00 лв.
(с данък)
Моделите Intensity от серията Tribal TX-1A се справят с най-тежките шарани и могат да замятат SPOD ракети на впечатляващи дистанции. Въдиците притежават карбонова бланка, която има перфектна крива на огъване и голям запас от здравина. Tribal TX-1A Intensity е оборудвана с Shimano SS Hardlite водачи, Shimano DPS макародържач (Carp & Big Pit макари) и удобна каучукова дръжка.
Въдица Faith Slender Carp
91,40 лв.
(с данък)
Faith Slender Carp e чудесна въдица за шарански риболов с ниско тегло и здрава параболична бланка. Моделът е снабден с DPS макародържач, SIC водачи и има стилен външен вид. Параболичната карбонова бланка е способна да се справи и с най-големите шарани.
Въдица Tribal Carp TX-2
От 292,00 лв.
(с данък)
Пръчките от тази серия са изработени от XT60 карбон, което се изразява в много тънки и здрави бланки. Новият TX 2 се отличава с розови очертания върху черното покритие, което веднага ще хване окото на рибаря. Моделът се предлага с черна противоплъзгаща ръкохватка.
Шаранска въдица EOS telescopic
127,10 лв.
(с данък)
Телескопична пръчка за шарански риболов с изцяло карбонова конструкция. Перфектен избор за по-затворени локации за риболовци, които желаят да получат качество от Fox. Модел CRD256 е с 40 мм водач в основата и 14 мм водач на върха. Транспортната дължина на този модел е 122 см. Всички модели от серията разполагат с 18 мм DPS макародържач.
Въдица FilStar F1 Spod
138,00 лв.
(с данък)
FilStar F1 Spod e карбонова пръчка предназначена за хвърляне на големи тежести като ракети със захранка. Моделът е окомплектован със стилна EVA дръжка с окраска в черно-сив камуфлаж и водачи с три крачета, като размерът на големия първи водач е 50 mm. Здравината на пръчката дава отлични резултати, като няма съмнение, че хвърлените ракети със захранки ще достигнат желатана дистанция независимо колко натоварена е въдицата.
Шаранска въдица FilStar UniCarp Slim
От 115,90 лв.
(с данък)
Карбонова пръчка за шарански риболов от две части, отличаваща се с малък диаметър. UniCarp Slim разполага висококачествени водачи и макародържач от марката Sea Guide, а също и ергономична sure grip дръжка с метална тапа.
Въдица FilStar Tournament Carp
От 72,00 лв.
(с данък)
FilStar Tournament Carp e висококачествена карбонова въдица от две части за шаранджийски риболов, която е налична в няколко различни дължини и акции. Моделът е окомплектован със здрави и надеждни SeaGuide водачи с три крачета и удобен макародържач отново на марката SeaGuide - гаранция за сигурност и здравина. Бланката над макародържача е подсилена, а дръжката е ергономична sure grip дръжка с метална тапа, която осигурява добър и надежден захват при замятане. FilStar Tournament Carp с дължина 3.90 m притежава голям първи SeaGuide водач с размер 50 mm.
Въдица FilStar Premier Tele Carp
От 76,00 лв.
(с данък)
Изключително надеждна и с голям запас от здравина, Premier Tele Carp прави впечатление със съвременната си визия. Оборудвана е с лек алуминиев макародържач, осигуряващ директен контакт с бланката. Бланката е изработена от висококачествен карбон и разполага с EVA ръкохватка и тапа с винт. Комплектът включва твърд калпачок с гумени каишки за фиксиране.
Въдица FilStar Minima Carp
От 105,00 лв.
(с данък)
FilStar Minima Carp е карбонова шаранска пръчка от две части със заложени висококачествени материали и прецизна изработка. Предлагаме ви избор между три различни дължини и две акции. Моделът е окомплектован с EVA дръжка, а бланката над макародържача е подсилена за допълнителна здравина и сигурност. Специфична характеристика на FilStar Minima Carp са водачите - Slim Line Guides, които всички, с изключение на върховия водач, са без керамичен елемент. Водачи Slim Line Guides се отличават със своето по-ниско тегло в сравнение със стандартните водачи с керамичен ринг. Притежават отлична чувствителност и имат цялостно покритие за оптимална устойчивост на корозия. Изборът на по-голям вътрешен диаметър на ринга добринася за по-плавното преминаване на влакното.