ДоставкаПОРЪЧКИ:

Можете да поръчате от Piranite.com 24 часа в денонощието, включително през почивните дни и официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и връзка с Вас - и при нужда да направите корекции. Ще се свържем с Вас за потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили и поръчката ще бъде задържана до изясняването на ситуацията.

ДОСТАВКА:

При поръчка от сайта Piranite.com доставката се извършва само на територията на България. Доставката се извършва в рамките на 3-5 работни дни от потвърждаването на валидността на заявката за територията на Република България, като използваме куриерските услуги на фирма ЕКОНТ.

"Риболовен свят - 2008" ООД не приема заявки и не извършва доставки извън границите на Република България.

ДОСТАВКАТА СЕ ПОЕМА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

Доставки не се извършват в неделя или по време на официалните празници на България.

При поръчка на стока над 100 лв. и до 2 кг., клиентите на Piranite.com получават безплатна доставка ДО ОФИС НА ЕКОНТ!

Безплатната доставка не важи за лодки, двигатели, сонари, Американски продукти и продукти в промоция.

Когато в дадена поръчка са комбинирани продукти без отстъпки с такива, които имат специални отстъпки или промоции, цената и платецът на доставката се определя само на база стойността на продуктите, които са без специални отстъпки и промоции.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

- Плащане с наложен платеж /плащане при доставка/ - купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

- Плащане с банков превод - поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банковата сметка на продавача.

Данни на плащане:

Титуляр на банковата сметка: "РИБОЛОВЕН СВЯТ - 2008" ОДД

Банкова сметка: IBAN: BG51UBB80021065761620

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ НИ СЕ ДОВЕРИХТЕ И ИЗБРАХТЕ НАС!