За нас

     

Ние от Piranite.com не сме поредният електронен магазин. Ние вярваме, че всеки, който обича риболова, заслужава най-доброто за своята страст. Затова впрегнахме дългогодишния си опит, познания и контакти, за да предложим на всички колеги риболовци това, от което имат нужда на най-добрата цена.

Гордеем се, че познаваме нуждите на нашите клиенти и можем да им дадем съвет, за да се насладят максимално на своите риболовни излети.

Самите ние запалени риболовци, повече от 20 години помагаме на нашите колеги по страст да се наслаждават на своето хоби в солени и сладки водиу нас и света. Историята ни започва през 2001 г с един малък магазин и много ентусиазъм. Днес, след стотици уловени риби, ние сме тук, за да споделим с вас знанията и уменията си. И всичко, от което имате нужда, за да хванете Вашата риба-мечта.

Предлагаме огромна част от световните марки риболовни и къмпинг аксесоари и оборудване и сме готови да ви дадем съвет според вашите нужди. Гарантираме, че ако не намерите нещо при нас, то не се предлага в България. Но все пак… попитайте. Може би ще го намерим – специално за вас.

Посетете нашите магазини!

Добре дошли при пираните!