Марки

Acme
Acme

Американска компания специализирала се в производството на изкуствени примамки и риболовни принадлежности. Техните метални примамки са първото нещо за което се сеща почти всеки риболовец, когато се говори за клатушки.

Action Plastics
Action Plastics

Историята на Action Plastic обхваща повече от 25 години производство на известни и висококачествени силиконови примамки. А именно сериите Shad Minnow, Severed Shad, Shad Grub, Curl Tail и други.

AFTCO
AFTCO

American Fishing Tackle Company или AFTCO, както е известна марката накратко, дължи популярността си в световен мащаб на не едно или две постижения, но най-важните си остават качество и надежността на риболовните принадлежности плюс оригиналните фирмени разработки.

Airmar
Airmar

Американската компания AIRMAR Tehnology Corporation буквално е превълнала в изкуство производството на сонди за сонари, датчици с различно приложение, метеорологични уреди, индустриални и научни трансдюсери.

Aji milk
Aji milk

Специализирани силиконови примамки Aji Milk на марката Progre за риболов на сафрид и други малки морски представители.

American Fishing Wire
American Fishing Wire

AFW предоставя на риболовците най-качествени риболовни принадлежности, като влакна, инструменти и други аксесоари за морски и сладководен риболов.

AN Plast
AN Plast

AN Plast е Полска компания създадена през 1985 година и е специализирана в производството на пластмасови аксесоари за риболов в Европа.

Antem Angler'z System
Antem Angler'z System

Antem Angler'z System са Японски клатушки създадени за улов на пъстърва, но в наши условия дават отлични резултати при улов на клен, костур, бяла риба и щука.

Ardent
Ardent

Високите стандарти и строгият контрол при производството са сред най-важните неща за Американската компания, която ни предлага подходящата смазка за всеки, който полага грижа за макарите и влакната си.

AS Feeders
AS Feeders

AS Feeders са Сръбски висококачествени ръчно изработени фидер хранилки за реки и язовири на достъпна цена.

AS Lures
AS Lures

Перфектен шедьовър - Български воблери ръчна изработка. Подходящи за риболов на морски хищници, като лефер, лаврак, дорадо, паламуд и други.

Atec
Atec

Японската марка Atec е създадена от компанията Alpha Tackle, която има повече от 30 години история в производството на специализирани въдици и оборудване. Atec e създадена с цел да предложи изключително високо качество на абсолютно достъпна цена.

Atemi
Atemi

Когато става въпрос за зимен риболов или по-точно риболов на лед е най-добре да се доверим на Финландците от Atemi, които предлагат почти пълна гама от най-необходимите примамки, въдици и аксесоари за улов на костур, пъстърва, червеноперка, щука и други видове риби.

Bait Breath
Bait Breath

Японският бранд Bait Breath успешно се наложи на европейския пазар чрез качествените си силиконови примамки, работещи безотказно както за сладководни риби, така и за морски риболов. Всички хищници харесват силиконите на Bait Breath  – от костур, бяла риба, чернокоп, лаврак, лефер до фагри и туна.

Berkley
Berkley

Американската компания Berkley предлага широка гама от плетени и монофилни влакна, изкуствени примамки и други аксесоари. Пастите им за пъстърва са изключителни популярни сред Българските риболовци, благодарение на неустоимия аромат и вкус, лесната работа, плуващата им и биоразградима формула ги правят изключително привлекателни за рибите.

Blue Fox
Blue Fox

Blue Fox е американска компания, която датира още от 1932 година, но като марка се появява през 1978 година. Днес марката е сред най-иновативните производители на риболовни продукти на пазара. Компанията е специализирана в производството на воблери, блесни и клатушки.

Bosch
Bosch

Robert Bosch Gmbh е германска група от компании, водещ световен доставчик на технологии и услуги в областта на автомобилните и индустриални технологии, на потребителски стоки, строителни и опаковъчни технологии.

Buldo
Buldo

Френската фирма Buldo Bonand е създадена през далечната 1942 година. Производител на качествени булда от нечуплив материал за риболов с изкуствена муха или жива стръв.

Cannon
Cannon

Американския бранд Cannon е доказвал безброй пъти, че нищо не работи по-умно и безпроблемно и в по тежки условия от продуктите в каталога им. Даунригерите и държачите за въдици, с които е известна марката по цял свят, са не просто поредните принадлежности на борда на лодката.

Carp Spirit
Carp Spirit

Френската марка за риболовни принадлежности Carp Spirit е проектирана и разработена съобразно изискванията на някои от най-уважаваните риболовци на шаран. Пробвани и тествани от екипа на Carp Spirit за да се гарантира, че всеки продукт предлага най-доброто, като производителност и надежност.

Carp Zoom
Carp Zoom

Carp Zoom е сравнително нова Унгарска марка, чиято цел е да предложи всичко за риболова. Сред на-популярните им продукти са различни видове стръв, захранки, атрактанти, аксесоари за шарански и фидер риболов, както и специално разработени продукти за улов на сом.

Coleman
Coleman

Американската компания Coleman е сред водещите производители на къмпинг оборудване в световен мащаб. Сред богатата гама продукти Coleman, ще откриете екипировка за открито, спални чували, палатки и така популярните и качествени хладилни кутии.

Colmic
Colmic

Доказалата се италианска фирма Colmic създадена преди повече от 30 години, днес е станала водеща в световния риболовен спорт. Мисията на Colmic e да създава и произвежда риболовно оборудване, което е перфектен синтез на технология и дизайн, израз на прецизен анализа и непрекъснато търсене на съвършенство.

Costa
Costa

Американската фирма за слънчеви очила Costa e много повече от поредната марка слънчеви очила за риболов и всякакви дейности близо до вода. Олекотените стъкла и поликарбонатните лещи в очилата се смятат за върхово постижение в индустрията почти от самото създаване на фирмата.

CUKK
CUKK

Унгарската компания Cukk радва рибарите в Европа повече от 30 години. Това са предимно продукти за улов на мирни риби. Консервирана и готова за употреба ароматизирана царевица, жито и много други оригинални и най-важното продукти, привличащи рибите.

Daiichiseiko
Daiichiseiko

Daiichiseiko е Японски производител на риболовни принадлежности, но не какви да е. Марката предлага риболовни инструменти и аксесоари с функционален дизайн, които са изключително ценна придобивка, към която със сигурност ще се привържете.

Decoy
Decoy

Водещата Японска компания Decoy е специализирана в производството на изключително качествени куки предназначени за морски риболов. Фирмата произвежда също и халкички, рингове и всякакви други дребни за риболова аксесоари със супер високо качество и надежност.

Dinsmores
Dinsmores

Dinsmores е една от водещите марки за риболовни принадлежности във Великобритания. Те са компания с традиции, която разполага с екип от хора, посветени на проектирането, разработването и производството на иновативни продукти за риболов.

DLT
DLT

DLT е подмарката на риболовеца Дик Лангенкел към Raven Hengelsport. Следователно продуктовата гама на марката е насочена главно към риболова на хищници. Това включва изкуствени примамки, като силикони, спинери, но също така и въдици, макари, чанти и други аксесоари.

Dragon Tackle International Ltd
Dragon Tackle International Ltd

Dragon Tackle Flies са с над 30 годишна история в производството на качествени мухи по цял свят. Марката предлага широка гама висококачествени мухи в съотношение цена-качество.

DTD
DTD

DTD е хърватска компания, водещ европейски производител на риболовни принадлежности и изкуствени примамки за морски риболов. Калмарките на DTD са изключително успешни и предпочитани от българските риболовци в Средиземно море.

DUO International
DUO International

Duo е марка с почти 30 годишна история в производството на качествени изкуствени примамки, които рибарите от цял свят обичат. И има защо. Примамките на Duo са изключително реалистични, създадени са в Япония с традиционното за японците внимание към детайла. Съчетанието на знание, страст и иновации създава примамки, които просто работят.

Dynabait
Dynabait

Австралийската компания Dynabait, повече от 20 години е производител на суха стръв със собствен метод чрез замразяване. Марката предлага различни видове рибешки изкушения, като сушени скариди, калмарчета, червей, миди и други специалитети за сладководни и морски хищници.

Dynamite Baits
Dynamite Baits

Англичаните от Dynamite Baits са едни от най-големите европейски производители на стръв за шаранджийски риболов. Марката предлага голяма гама от изкуствена стръв, пасти, атрактори, захранки и пелети. Dynamite Baits е водещ спонсор на редица световни шампиони, като Стив Рингер, Тери Хърн и Майк Браун. Тези велики риболовци имат водещо участие в съставянето на рецептите им.

Elitelure
Elitelure

Екипът Elitelure има повече от 20 години опит в разработването и производството на изкуствени примамки, който обхваща всички видове риби. В този екип са включени рибари от Европа, Япония, Австралия и Китай. Те са участвали в почти всички процеси на произвеждане в последните 15 години.

Evolures
Evolures

Evolures е кипърски бранд, който се е фокусирал над идеята да помогне на риболовците по света да уловят трофея на мечтите си. Марката предлага качествени примамки за спининг риболов с добре замислен и уникален дизайн.

Faith
Faith

Faith е нова иновативна шаранджийска марка, която разработва продукти за всички ентусиазирани шаранджии. Освен палатки, легла, столове и аларми, Faith има още много други аксесоари. Марката предлага много добри продукти на достъпна цена, така че риболовът на шаран с качествени продукти да е достъпен за всеки.

Fanatik
Fanatik

Fanatik е украинска търговска марка, която произвежда риболовни принадлежности за различни типове риболов. Компанията е основана през 2015 година от опитния риболовец Юрий Петраш, майстор на спорта по риболов в Украйна и световен шампион по спининг. Благодарение на опитът и енергията му, риболовните принадлежности на марката бързо се налагат на пазара. Силиконовите им примамки са еталон за съотношение цена - качество.

Fathom
Fathom

Fathom Offshore е плод на риболовната страст, която преминава през крайбрежния регион на Северна Каролина. Днес примамките и аксесоарите на Fathom са едни от най-популярните на пазара за морски риболов.

Feelfree
Feelfree

Базирана в планините Blue Ridge на Северна Каролина, FeelFree е повече от просто компания, предлагаща най-иновативните каяци и аксесоари на пазара. Екипът на FeelFree е сплотен състав от гребци и риболовци с десетилетия опит в индустрията, които работят усилено за да осигурят максимално изживяване на открито.