K-KARP PULSAR ADS BITE ALARM SET 3+1, сигнализатори със станция
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

K-KARP PULSAR ADS BITE ALARM SET 3+1, сигнализатори със станция

K-KARP PULSAR ADS BITE ALARM SET 3+1, сигнализатори със станция - Представяме ви луксозен комплект сигнализатори с дистанционно - ТОП продукт на K-KARP за годината.
790,00 лв. (с данък) 658,33 лв. (без данък)
С вкл. данък
Купи с 1 клик

Описание

Представяме ви луксозен комплект сигнализатори с дистанционно - ТОП продукт на K-KARP за годината. В резултат на дълги тестове и проучвания, K-KARP създадоха един наистина уникален продукт от много висок клас, без компромис в качеството и удовлетворяващ максимално всички изисквания при риболов на шаран. Pulsar ADS е създаден по най-иновативните технологии, конструиран от висококачествени материали и обхваща широк кръг от функции. Pulsar ADS е ултра-надежден, компактен, с уникален дизайн и е ценна инвестиция, която ще ви служи дълго време. Безжичната станция и трите сигнализатори са снабдени с гумени защитни калъфи, за да се избегнат повреди по време на транспортиране. Сигнализаторите са проектирани да бъдат напълно устойчиви на атмосферни влияния и да издържат на всякакви метеорологични условия. Комплектът включва три сигнализатори, безжична станция, гумени калъфи за всеки компонент и луксозна чанта за транспортиране.

Характеристики:

Регулиране на силата на звука Регулиране на тона Регулиране на яркостта на LED индикаторите Регулиране на яркостта Предупреждение при слаба батерия Избор между три режима: "Звук", "Вибрация", "Звук и Вибрация" Мулти-канален приемник - избор от шест канала Функция Memory Режим на пестене на енергия Ultra Long Range Signal - голям обхват на действие Код: 019-27-000

Техническо описание

019-27-000