Чадър TRABUCCO GNT-X PRO FIBERGLASS UMBRELLA PE 2.70м
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

Чадър TRABUCCO GNT-X PRO FIBERGLASS UMBRELLA PE 2.70м

Чадър TRABUCCO GNT-X PRO FIBERGLASS UMBRELLA PE 2.70м - Новият чадър на Trabucco GNT-X PRO е с издържлива и лека конструкция, снабден с устойчиви на вятър 8мм ребра от фибростъкло, които са подходящи на най-неблагоприятните климатични условия.
250,00 лв. (с данък) 208,33 лв. (без данък)
С вкл. данък
Купи с 1 клик

Описание

Новият чадър на Trabucco GNT-X PRO е с издържлива и лека конструкция, снабден с устойчиви на вятър 8мм ребра от фибростъкло, които са подходящи на най-неблагоприятните климатични условия. Снабден е със здрава, издържлива и лека PE тъкан с PU подложка, която е с най-високия водоустойчив рейтинг. Дръжката е изработена от стомана и завършва със свредло за безпроблемно забиване дори в най-трудните терени. Чадърът е снабден със странични халки, въжета и метални колчета за закрепване към земята, за да се осигури максимална стабилност при неблагоприятни климатични условия и ветровити дни. 

Характеристики:

Диаметър: 2,70 м. Материал: PE тъкан с PU подложка Рамка: 8 мм ребра от фибростъкло Подсилени и напълно водоустойчиви подлепени шевове Здрава заключваща система с механизъм „no-fail“ Разширена функция за накланяне под ъгъл – изцяло изработена от сплав Подобрен дизайн за по-голямо пространство за главата Точки за закрепване с D-пръстени за сигурно закрепване във ветровити дни (колчета и въжетата са предоставени като стандарт) Усилен централен стълб с накрайник за завинтване Включена чанта за носене Цвят: черен Код: 108-52-710

Техническо описание

108-52-710

В следната категория има още 16 продукта: