Фидер въдица TRABUCCO SPECTRUM XTS STILLWATER FEEDER MP 80gr 3.90m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

Фидер въдица TRABUCCO SPECTRUM XTS STILLWATER FEEDER MP 80gr 3.90m

Фидер въдица TRABUCCO SPECTRUM XTS STILLWATER FEEDER MP 80gr 3.90m - SPECTRUM XTS STILLWATER FEEDER е висок клас мощна и балансирана фидер въдица с впечатляваща прогресивна параболична крива на действие.
275,00 лв. (с данък) 229,17 лв. (без данък)
С вкл. данък
Купи с 1 клик

Описание

SPECTRUM XTS STILLWATER FEEDER е висок клас мощна и балансирана фидер въдица с впечатляваща прогресивна параболична крива на действие. Подходяща е както за състезателен, така и за любителски риболов с всички захранващи техники. Въдицата е конструирана от високомодулен CX1 Micro Pitch Super High карбон, който е много здрав и надежден. Всички компоненти са с перфектно качество и са изработени с повишено внимание към детайла. Въдицата е снабдена с отлични Sea Guide SiC водачи, подходящи за използване на плетени влакна. Дръжката е изработена от натурален корк с горни и долни EVA вложки и позволява ясно да се усети реакцията на въдицата по време на риболов. Фидер пръчката се предлага с 3 карбонови върха с различна акция за различни риболовни условия. Въдицата се предлага освен с платнен плюшен калъф, с допълнителен луксозен подплатен калъф с цип за предпазване от повреди и по-добро съхранение при транспортиране.

Характеристики:

Дължина: 3,90 м. Тр. дължина: 138 см. Акция: MP (C.W. 80 гр.) Секции: 3 основни + 3 върха  Водачи: Sea Guide SIC Тегло: 236 гр. Код: 150-82-390

Техническо описание

150-82-390