Фидер въдица TRABUCCO SPECTRUM XTD DYNAMIC FEEDER M 60gr 3.60m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

Фидер въдица TRABUCCO SPECTRUM XTD DYNAMIC FEEDER M 60gr 3.60m

Фидер въдица TRABUCCO SPECTRUM XTD DYNAMIC FEEDER M 60gr 3.60m - SPECTRUM XTD DYNAMIC FEEDER е първокласна фидер въдица с прогресивна параболична крива на действие.
289,00 лв. (с данък) 240,83 лв. (без данък)
С вкл. данък
Купи с 1 клик

Описание

SPECTRUM XTD DYNAMIC FEEDER е първокласна фидер въдица с прогресивна параболична крива на действие. Конструирана от високомодулен CX1 Micro Pitch Super High карбон, който е много здрав и надежден. Всички компоненти са с перфектно качество и са създадени с повишено внимание към детайла. Въдицата е снабдена с отлични Sea Guide SiC водачи, подходящи за използване на плетени влакна. Дръжката е изработена от натурален корк с горни и долни EVA вложки и позволява ясно да се усети реакцията на въдицата по време на риболов. Винтовият макародържач е направен от стомана и гума. Фидер пръчката се предлага с 3 карбонови върха с много голяма дължина (70 см), които са с различна акция за различни риболовни условия. Въдицата се продава освен с платнен плюшен калъф, с допълнителен луксозен подплатен калъф с цип за предпазване от повреди и по-добро съхранение при транспортиране. 

Характеристики:

Дължина: 3,60 м. Тр. дължина: 127 см. Акция: M (C.W. 60 гр.) Секции: 3 основни + 3 върха  Водачи: Sea Guide SIC Тегло: 213 гр. Код: 150-83-360

Техническо описание

150-83-360