TRABUCCO PROXIMA XP ACTIVE FEEDER 60gr 3.30m, фидер въдица
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

TRABUCCO PROXIMA XP ACTIVE FEEDER 60gr 3.30m, фидер въдица

TRABUCCO PROXIMA XP ACTIVE FEEDER 60gr 3.30m, фидер въдица - Фидер въдица от новата серия на Trabucco Proxima XP изработена от High Modulus CX1 Micro Pitch карбон, който позволява идеално разпределение на натоварването по цялата дължина на пръчката.
210,00 лв. (с данък) 175,00 лв. (без данък)
С вкл. данък
Купи с 1 клик

Описание

Фидер въдица от новата серия на Trabucco Proxima XP изработена от High Modulus CX1 Micro Pitch карбон, който позволява идеално разпределение на натоварването по цялата дължина на пръчката. Въдицата е перфектно балансирана, надеждна и прецизна, окомплектована с три карбонови фидер върха. Дръжката е със специален дизайн, който чудесно съчетава полезното с приятното, така че изстрелванията да са прецизни и без много усилия, а общото тегло на пръта е изненадващо ниско, което засилва удоволствието по време на риболов. Фидер въдицата е с универсална акция и е подходяща за фидер риболов на средна дистанция. Proxima XP Active Feeder е окомплектована с луксозен ергономичен макародържач и с висококачествени SiC водачи с двойни крака с К-образна рамка, които позволяват безпроблемното използване както на монофилни, така и на плетени влакна. Фидер въдицата се продава в луксозен плюшен черен калъф.

Характеристики:

Дължина: 3,60 м.    Тр. дължина: 116 см.    Акция: M / 60 гр. Дръжка: EVA + натурален корк Секции: 3 основни + 3 върха Водачи: K SIC Тегло: 166 гр. Код: 153-75-110

Техническо описание

153-75-110