TRABUCCO PROXIMA XP SW MASTER FEEDER 130gr 3.90m, фидер въдица
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

TRABUCCO PROXIMA XP SW MASTER FEEDER 130gr 3.90m, фидер въдица

TRABUCCO PROXIMA XP SW MASTER FEEDER 130gr 3.90m, фидер въдица - Trabucco Proxima XP SW Master Feeder е проектиран да посрещне най-взискателните предизвикателства при фидер риболова в морска среда.
240,00 лв. (с данък) 200,00 лв. (без данък)
С вкл. данък
Купи с 1 клик

Описание

Trabucco Proxima XP SW Master Feeder е проектиран да посрещне най-взискателните предизвикателства при фидер риболова в морска среда. Бланките му са изработени от високомодулен CX1 Micro Pitch карбон, подсилен с ленти, стратегически разположени на дръжката над макародържача, гарантиращи здрава и надеждна структура. Със силово действие и сила на замятане от 130 грама , тази въдица е перфектно оборудвана да се справи дори с най-големите и най-мощни риби. Дръжката Lock Grip, изработена от корк и EVA с висока плътност, предлага превъзходен контрол по време на фазите на замятане и битка с рибата, осигурявайки на рибаря здраво и безопасно захващане във всяка ситуация. Въдицата е снабдена с 3 сменяеми карбонови върха, силно чувствителни, но също така мощни, поставени в защитна тръба, за да се осигури максимална безопасност по време на транспортиране и съхранение. Незаплитащите се K-frame водачи с двойно стебло SiC са идеални за използване на плетени влакна, осигурявайки равномерно разпределение на опъна и минимизирайки риска от оплитане по време на замятане. Ергономичният винтов макародържач с EVA предна дръжка с висока плътност предлага удобно и сигурно захващане, което позволява на риболовеца да се концентрира напълно върху риболовното действие. И накрая, удобната крайна ръкохватка във формата на EVA с лазерно гравирано лого добавя нотка стил и функционалност към Proxima XP SW Master Feeder, потвърждавайки нейното превъзходство в света на фидер въдиците. Прътът се продава в луксозен плюшен черен калъф.

Характеристики:

Дължина: 3,90 м.    Тр. дължина: 137 см.    Акция: XP / 130 гр. Дръжка: EVA + натурален корк Секции: 3 основни + 3 върха Водачи: K SIC Тегло: 258 гр. Код: 153-75-520

Техническо описание

153-75-520