RAPTURE YAKER CASTING N VERTICAL MH 150gr 1.90m, въдица за джигинг
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

RAPTURE YAKER CASTING N VERTICAL MH 150gr 1.90m, въдица за джигинг

RAPTURE YAKER CASTING N VERTICAL MH 150gr 1.90m, въдица за джигинг - YAKER CASTING N VERTICAL е бърза и чувствителна въдица за вертикален джигинг конструирана от една единствена секция.
198,00 лв. (с данък) 165,00 лв. (без данък)
С вкл. данък
Купи с 1 клик

Описание

YAKER CASTING 'N' VERTICAL е бърза и чувствителна въдица за вертикален джигинг конструирана от една единствена секция. 

Въдиците Yaker представляват високотехнична серия, предназначена за спининг в солена вода, както с миноу и стикбейт, така и за джигинг от лодка или каяк. Тяхната основна характеристика е тънката, но мощна конструкция, което позволява да се получи голяма чувствителност дори при малки жертви. Въдицата е изработена от високомодулен CX1 Micro Pitch High Modulus карбон и е с прогресивно действие, което гарантира по-голяма прецизност на замятане и по-добро управление по време на риболов. Освен това задната част е обвита в кръстосани въглеродни ленти, които противодействат на усукването и развиват висока реактивност при изстрелване. Разделената EVA дръжка разполага с ергономична предна ръкохватка и лазерно гравирано в ръкохватката лого на Rapture. Висококачествените Sea Guide SiC водачи са с рамка с едно краче и са защитени с външно антикорозионно покритие чрез PVD процес. Макародържачът е интегриран в предната част на Eva дръжката и е с плъзгач от неръждаема стомана. Поради това серията Yaker е отличен избор за най-взискателните рибари, търсещи високоефективна и надеждна въдица за своите риболовни приключения.

Характеристики:

Дължина: 1,90 м.  Тр. дължина: 190 см.    Джиг тегло: max 150 гр. Тегло на примамката: max 60 гр. Акция: MH Секции: 1 бр. Тегло: 125 гр.  Код: 126-13-310

Техническо описание

126-13-310