Чадър TRABUCCO GNT-X PRO MATCH UMBRELLA UV 2.50м
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

Чадър TRABUCCO GNT-X PRO MATCH UMBRELLA UV 2.50м

Чадър TRABUCCO GNT-X PRO MATCH UMBRELLA UV 2.50м - Trabucco GNT-X PRO Match е висококачествен осмоъгълен чадър с UV защита.
228,00 лв. (с данък) 190,00 лв. (без данък)
С вкл. данък
Купи с 1 клик

Описание

Trabucco GNT-X PRO Match е висококачествен осмоъгълен чадър с UV защита. Чадърът е много лек, но в същото време достатъчно здрав, така че ще бъде верен ваш спътник за дълго време. Ребрата му са изработени от 6 мм фибростъкло. Благодарение на това той може да устои на всякакви метеорологични условия като силен вятър и дъжд. Материалът на чадъра е супер лек, но в същото време много издръжлив и здрав PE. Всички шевове са тройно подсилени. Повърхностният слой осигурява UV устойчивост и намалява количеството топлина, преминаваща през чадъра. Има надежден механизъм за фиксиране на чадъра и регулиране на ъгъла. Trabucco GNT-X PRO Match е снабден със странични халки, въжета и метални колчета за закрепване към земята, за да се осигури максимална стабилност при неблагоприятни климатични условия и ветровити дни. Специалният резбован дизайн на върха позволява сигурното фиксиране на чадъра дори в по-твърда земя. Към чадъра е включен практичен калъф за носене.  

Характеристики:

Размери: 2,50 м x 2,50 м Материал: PE тъкан с UV защита Рамка: 6 мм ребра от фибростъкло Тройно подсилени водоустойчиви шевове Здрава заключваща система с механизъм „no-fail“ Разширена функция за накланяне под ъгъл – изцяло изработена от сплав Точки за закрепване с D-пръстени за сигурно закрепване във ветровити дни (колчета и въжетата са предоставени като стандарт) Усилен централен стълб с накрайник за завинтване Включен калъф за носене Цвят: черен Код: 108-52-720

Техническо описание

108-52-720