TRABUCCO KOMPASS XS MASTER CARP FEEDER MP 75gr 3.30m., пикер въдица
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

TRABUCCO KOMPASS XS MASTER CARP FEEDER MP 75gr 3.30m., пикер въдица

TRABUCCO KOMPASS XS MASTER CARP FEEDER MP 75gr 3.30m., пикер въдица - Много добро предложение за пикер въдица с прогресивно действие, отлична за риболов на дребен шаран и за ситуации, в които рибата се храни предпазливо, особено през студените месеци.
193,00 лв. (с данък) 160,83 лв. (без данък)
С вкл. данък
Купи с 1 клик

Описание

Много добро предложение за пикер въдица с прогресивно действие, отлична за риболов на дребен шаран и за ситуации, в които рибата се храни предпазливо, особено през студените месеци. Trabucco Kompass XS Master Carp Feeder е предназначена за риболов с малки фидер хранилки до 75 грама. Въдицата се отличава със своя първокласен дизайн и висококачествени материали. Пикер въдицата е конструирана от две секции с еднаква дължина, които са изработени от високомодулен CX-1 Micro Pitch карбон, подсилен X Power Joint за допълнителна сила по време на риболов. Дръжката е изработена от естествен корк и завършва в конусно EVA захващане, което осигурява добър контрол и лесно почистване в края на риболовната сесия. Пикер въдицата е снабдена с първокачествени K-Frame SIC водачи, идеални за използване с плетени влакна и последен модел винтов макародържач с контактни отвори на бланката. Оборудвана е с два фидер върха изработени от фибростъкло с акция Light и Medium.

Характеристики:

Дължина: 3,30 м. Тр. дължина: 138 см. Акция: MP (C.W. до 75гр.)   Секции: 2 + 2 Водачи: K-Frame SIC Тегло:  211 гр. Код: 153-71-330

Техническо описание

153-71-330