Други

Плаващ карп сак-теглилка STR Camo Flotation Weight Sling
152,50 лв.
(с данък)
Изключително удобна чанта-теглилка, която може да се използва и като живарник. Изградена е изцяло около плувки, които я задържат да не потъне. Размерите ú са 124 х 39 х 75 см. „Капакът“ на чантата е изцяло мрежест, за да може да влиза вода и да имате видимост към рибата. Затваря се с двойни ципове, които могат да се застопорят с клипс, за да не се отвори чантата. Шевовете на всички критични точки са подсилени. Разполага със здрави дръжки и е изработена с мисъл за риболовеца.
Калъф за лодка Boatman Actor - еднослоен
23,50 лв.
(с данък)
Еднослоен калъф за съхранение и транспорт на лодка за захранка Boatman Actor, изработен от високоустойчив найлонов плат. Снабден е с цип, дръжки за носене и вътрешно отделение за дистанционно управление и аксесоари.
Защитна постелка Sync Splash Mat
44,80 лв.
(с данък)
Запазете своите ценни макари и пръчки чисти и защитени от калта по време на дъждовните риболовни часове благодарение на защитната постелка на Shimano - Sync Splash Mat. Това е аксесоар, който ще ви спести време и усилия по чистене на кални макари и пръчки. Постелката се предлага в комплект с удобна чанта за съхранение и транспортиране и четири броя колчета. Просто разпънете постелката, захванете я с колчетата и може да поставите бъз барове, стойка с пръчки, така че да са защитени по време на риболов.
Карп дюшек Trench Euro Protection Mat
275,00 лв.
(с данък)
Карп дюшек Trench Euro Protection Mat е от серията Shimano Trench ориентирана към осигуряване на удобство и компактност за съвременния риболовец, за да може напълно да се насладите на своя риболовен излет. Този карп дюшек е максималното ниво на удобство и защита, което може да предложите на своя улов. Като останалите продукти от тази серия и дюшекът може да се закрепи към друг Shimano багаж. Лесен за разопаковане и с повърхност, която остава мокра продължително време, твърди странични части и отлична подплата - това е оптималната защита за шарана. Основни характеристики: Aero Quiver Advanced Bag Connection система; Голяма чанта за съхранение и транспортиране; Твърди страни и голяма подплата; Покривало на карп дюшека, за да се покрие рибата, като по този начин се предпази от силното слънце; Специално безопасно покритие "Stat Wet Fish", което поддържа рибата мокра.
Карп дюшек Tribal Protection Mat
228,00 лв.
(с данък)
Карп дюшек Tribal Protection Mat е предназначен за европейските риболовци, които успяват да уловят големи екземпляри шарани във водоемите. Дизайнът на продукта позволява освобождаването на шарана от различен край на дюшека, докато той се носи по повърхността на водата, като по този начин рибата се възстановява бързо и отплава щом е готова. Пространството за шарана е голямо без значение от неговите размери, като долната част на дюшека е подплатена за допълнителен комфорт при преноса към водоема. Още една характеристики е покривалото на карп дюшека, за да се покрие рибата, като по този начин се предпази от силното слънце. Мобилността на дюшека е гарантирана чрез специална чанта за прибиране, която има регулируема презрамка за лесен пренос. Дизайнът позволява също прикачване на Tribal Protection Mat към Aero Quiver система.
Калъф за лодка Boatman Actor - камо
41,00 лв.
(с данък)
Калъф за съхранение и транспорт на лодка за захранка Boatman Actor, изработен от високоустойчив найлонов плат. Отличава се с чудесен камуфлажен десен, който пасва за дейности на открито и е снабден с цип и дръжки за носене. Вътрешният слой е приятен на допир и има антистатични свойства.
Чанта за риболов Westin - W3 Floating Weighsling
86,88 лв.
108,60 лв. -21,72 лв.
(с данък)
Чанта за пренасяне и теглене на уловената риба. Характеристики: - Изработена е от здрав и лек 210D покрит полиестер и мрежести страни; - Плуваща; - 2 алуминиеви страници; - 4 подсилени дръжки за носене; - 2 подсилени тръжки за теглене; - Двойно затваряне с велкро отгоре; - Устойчиви на корозия ципове отстрани; - Предлага се с удобен калъф; - Малък обем за съхранение.Чанта за пренасяне и теглене на уловената риба. Характеристики: - Изработена е от здрав и лек 210D покрит полиестер и мрежести страни; - Плуваща; - 2 алуминиеви страници; - 4 подсилени дръжки за носене; - 2 подсилени тръжки за теглене; - Двойно затваряне с велкро отгоре; - Устойчиви на корозия ципове отстрани; - Предлага се с удобен калъф; - Малък обем за съхранение.
Резервни части за лодка за захранване Boatman Actor Basic
От 133,00 лв.
(с данък)
Резервни части за лодка Boatman Actor Basic. Списък на частите: - Дънна платка - Електромотор - Акумулатор 7.4 V / 5 A - Акумулатор 7.4 V / 10 A - Зарядно 9 V / 1000 mA - Панта за заден контейнер - Старт/стоп бутон - Витло - ляво - Витло - дясно
Чанта за риболов Westin - W3 Floating Weighsling
81,46 лв.
108,60 лв. -27,14 лв.
(с данък)
Чанта за пренасяне и теглене на уловената риба. Характеристики: - Изработена е от здрав и лек 210D покрит полиестер и мрежести страни; - Плуваща; - 2 алуминиеви страници; - 4 подсилени дръжки за носене; - 2 подсилени тръжки за теглене; - Двойно затваряне с велкро отгоре; - Устойчиви на корозия ципове отстрани; - Предлага се с удобен калъф; - Малък обем за съхранение.