Спининг

Tailwalk Outback Light Травъл спининг въдица
530,00 лв.
(с данък)
"Вашето свободно време, може да бъде време за риболов" Tailwalk Outback Light е серия травел въдици, които са създадени да се наслажавате на лайт спининг риболова навсякъде където пътувате, било то по-работа или на почивка. Въдиците са многофункционални, с плътен връх, подходящи за сладководен и морски риболов с всякакъв вид примамки до опоменатият тест на въдицата, която може да бъде навсякъде с вас благодарение на компактната транспортна дължина.
Tailwalk Dageki Спининг въдица
300,00 лв.
(с данък)
Tailwalk Dageki - бланка с XXF строй, която сработва отлично при работно натоварване! Създадена е от японците специално за европейския и руския пазар. Ще се влюбите в чувствителността й, ще останете изненадани от анимацията на примамките с нея, а борбата с риби ще бъде невероятно удоволствие.
Tailwalk Hazecara SSD Спининг въдица
395,00 лв.
(с данък)
Tailwalk Hazecara SSD е спининг въдица с плътен връх създадена специално за лайт рок фишинг риболов. Бланката е с много добра чуствителност и е оборудвана с висококачествени Fuji Sic водачи.  Моделът S672L е подходящ за риболов с всякакви видове примамки с  тегло до 8 грама. Въдицата е чудесен избор за ултра лайт риболов на морски и сладководни риби.   
Tailwalk JigForce SSD C Джигинг въдица
510,00 лв.
(с данък)
Tailwalk JigForce SSD e джигинг въдица, с която ще се гордеете, че притежавате. С тази въдица ще можете да контролирате примамките и да ги презентирате както желаете, с ваш собствен стил. Няма повече да се налага да държите въдицата с усилие, за да презентирате примамката. С този модел ще се наслаждавате на усещането за умерено напрежение на всяка секция на въдицата, което ще ви позволи перфектни движения на примамката.
Tailwalk Silverna Lago Спининг въдица
380,00 лв.
(с данък)
Серия въцици, създадени специално за риболов на пъстърва, в затворен водоем, с блесни и воблери (area trout fishing). Невероятно фината и прецизна изработка правят тези пръчки едни незаменими инструменти, с ненадмината лекота и чувствителност, които ще ви служат вярно не само при преследването на пъстърви в езера, но и при риболов на кефал, риболов на костур и диви пъстърви по реките.