Макари със заден аванс

Разнообразен набор от макари със заден аванс.

Макара Okuma Carbonite
63,00 лв.
(с данък)
Модел спининг макара със заден аванс от бюджетния клас, която може да ви послужи при различни методи на риболов. Моделът се отличава с своето графитно тяло и ротор устойчиви на корозия, благ...
Макара Sahara RD
161,00 лв.
(с данък)
Sahara на Shimano е макара със заден аванс от среден клас, подходяща за различни видове сладководен риболов, която предлага качеството на марката в съчетание с изключително красивия дизайн в златисто.  
Макара Catana RC
97,00 лв.
103,00 лв. -6,00 лв.
(с данък)
Ако търсите качествена макара на достъпна цена, Catana е чудесен избор. Catana RC е идеална за различни видове сладководен риболов - на спининг, на болонеза, на пъстърва с телескопична въдица и дори на шаран. Удобна е дори за начинаещи риболовци, благодарение на лесния за регулиране заден аванс. Предлага се в различни размери според избрания начин на риболов. Лека и здрава, Catana RC е изработена от XT-7 композит на Shimano, за да не ви подведе дори при неочаквани удари или неправилно боравене.  
Макара Sienna RE
74,00 лв.
83,00 лв. -9,00 лв.
(с данък)
Sienna RE е макара със заден аванс, предлагаща високото качество на Shimano на много достъпна цена. Подходяща е за риболов на плувка и лек фидер, както и за спининг риболов с изкуствени примамки на костур, бяла риба и щука. На работата на Sienna RE ще се насладят най много неопитните риболовци, тъй като с нея се борави лесно и сигурно - гарантирано от Shimano.